Sobre nosaltres

Kaide Plastics Machinery Co, Ltd té més de 20 anys d'experiència en la maquinària d'extrusió de canonades de plàstic, especialment per a la línia de producció de tubs d'alta velocitat i la línia de producció de canonades compostes.


A partir de l'any 2001, l'equip de R + D de l'empresa KAIDE es va centrar en els estudis de la línia de producció de tubs de plàstics d'alta velocitat, es va unir a mans del Prefessor Wu, de la Universitat Química de Beijing, va desenvolupar amb èxit el primer La línia de producció de tubs PPR d'alta velocitat l'any 2003, és la fita de la història de KAIDE i també va influir enormement en els camps de la maquinària del plàstic a la Xina.

Seguint aquesta tendència, amb el suport tecnològic de la Pequín Chemical University, la màquina de canonades d'alta velocitat PEX-b, la línia de canonades PE-RT d'alta velocitat, la canonada PPR de fibra d'alta velocitat, la màquina de canonades de reg per goteig d'alta velocitat es van llançar successivament. Mentrestant, KAIDE és la fàbrica més ealiest que va estudiar la tecnologia d'extrusió de la canonera EVOH de barrera composta d'oxigen a la Xina, ara posseeix la tecnologia més madurada de matèries primeres complexes extrusionades. Durant aquest procés, KAIDE ha guanyat moltes patents d'Invenció Nacional.

I va ser guardonat com Advanced Enterprise, National Outperking Engerprises, Premis de Contribucions Tecnològiques, High Technology Enterprises, Creditable Enterprises, etc.

KAIDE també es va dedicar a investigar la màquina de extrusió de tubs composts multicapa, com ara 3 canonades de canonada Glassfiber PPR, 3 o 5 capes de canonada PE-XB / EVOH, 3 o 5 capes PE-RT, 5 capes de plàstic d'alumini, pex-al-pex, línia de canonades pe-al-pe, línia de canonades pert-al-pert, pPR-al-ppr), ja es va convertir en el fabricant líder de fabricació de canonades compostes a la Xina.


Ara, la sèrie de línies de canonada de KAIDE implica:

Pipe Machi ne ( canonada PEX-B / PE-RT Pipe Machine / Pex-al-Pex Pipe Line) ;

● Màquina de canonades d'aigua (tub de canonada de fibra de vidre PPR , tub de canonada PB , línia de canonada EVOH , etc.);

● Màquina de tubs de reg (Màquina de tubs de reg per goteig pla , Màquina de tubs de reg per degoteig ).

  Microducte HDPE Màquina de tubs de silicona per a fibra òptica de telecomunicacions;

Línia de producció de tubs de gran diàmetre HDPE

Línia de producció de tubs de purificació d'aigua de LDPE

● Màquina de fer tub mèdic

La maquinària s'ha exportat a molts països, com ara Rússia, EUA, Corea, Algèria, Egipte, Iran, Japó, Kirguizistan, Xipre, Marroc, Ucraïna, Mèxic, Estònia, Aràbia Saudita, Uzbekistan, etc. dels clients.

 

L'equip professional de R & D de KAIDE es concentra contínuament en l'optimització de la tecnologia per mantenir la posició de lideratge. El procés complet de fabricació de màquines està sota control d'alta qualitat. A partir de la compra de matèries primeres, fins a la fabricació de components, a continuació, per provar el funcionament de la línia, cada punt tenim una exigència estricta de qualitat, per garantir que un producte d'alta qualitat es lliurarà al client; Cooperem amb empreses conegudes per a algunes peces elèctriques, com ara: ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER, etc.