Soldadura d'alumini plàstics canonada màquina
Soldadura d'alumini plàstics canonada màquina
Detalls del producte

Kaide maquinària és un de la culata conegut soldadura fabricants de màquina canonada de plàstics de d'alumini a la Xina, i és sens dubte val la pena tenir una. Benvinguts a la bóta a l'engròs pex de soldadura al pex canonada automàtic, ppr al ppr canonada que fa la màquina, màquina de tub d'alumini plàstics, màquines de tub d'alumini plàstics, canonada de plàstics alu alça a preu competitiu de la fàbrica.

Del Argon Butt soldadura màquina incloent sota de línies: PEX-AL-PEX canonada, canonada de PERT-AL-PERT, PPR-AL-PPR canonada línia, PE-PE-AL tub.


Model de línia

Extrusora Model

L/D

Àmbit de producció

Velocitat de producció

Potència nominal

SJ-65

SJ-65/45/30

30/25/25:1

Ф16 - 32mm

20m/min

93KW

SJ-65

SJ-65/45/45

30/25/25:1

Ф16 - 63mm

20m/min

195KW


Sistema de Control ●

◎The culata soldadura canonades producció línia adopta internacionals Siemens programable sistema de control amb la funció de memòria intel·ligent; no només funcionin en forma sincrònica la línia sencera, sinó també ajustar la màquina auxiliar per separat.

◎ està equipat amb una interfície home-màquina i el sistema de l'ICP central, que és el nivell avançat internacional d'automatització.


Soldador de marca famosa ●

Canonada ◎ The Al imposa bóta de arc de argó soldadura amb un pis de soldadura per costura andamp; bona qualitat.

◎ El soldador famosa marca està equipat. La soldadura actual automàticament és controlat per la velocitat de tirant, equipat amb canons de dobles per al canvi automàtic instantània.

Canonada de alumini ● sistema de posicionament

◎ La darrere línia de canonada de plàstic Al soldadura està equipat amb canonada Al posicionament de sistemes, per garantir l'estabilitat del procés de soldadura.

◎ dissenyats Al tub recorregut-se màquina assegura la precisió de Al tub i la qualitat del producte acabat.


Inducció de alta freqüència ● sistema de calefacció

◎ Les canonades de plàstic d'alumini màquina adopta un especialment alta freqüència inducció sistema de calefacció Al plàstic tub amb l'estalvi energètic i d'alta eficiència.

◎ també assegura la qualitat adhesiu de la canonada. La velocitat de producció es millora a 3 - 5 vegades en comparació amb la de la calefacció elèctrica o flama calefacció dispositiu;


Investigació