Màquina solapada PEX A l'PEX de canonades
Màquina solapada PEX A l'PEX de canonades
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels molt coneguts PEX AL PEX fabricants de màquines de canonades superposades a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'engròs PEX AL PEX canonades, a l'equip de canonada PEX, màquina de tubs de PEX alumini, alumium pexb extrusora de canonada al preu competitiu de la nostra fàbrica.

Aquest Tubs PEX-AL-PEX, s'utilitza per produir 5 capes de material compost de tubs d'alumini-plàstic, materials PEX + materials Adhesiu + material d'alumini + materials adhesius + materials PEX. Aquest tipus de tub PEX-a-pex s'aplica principalment per al transport d'aigua calenta, sistema d'energia solar, el sistema de calefacció per terra radiant.


Model de línia

model extrusora

L / D

Abast de producció

producció
velocitat

potència nominal

SJ-45

SJ-45/45/30

30/25/25: 1

Ф16-32mm

12m / min

93KW

SJ-65

sj- 65/65/30

33/33/25: 1

Ф16-63mm

12m / min

154KW● Alta Extrusora eficient

◎ Aquesta alta extrusora eficient d'aquesta línia tub compost A-plàstic està especialment dissenyat de forma independent per la companyia KAIDE.

◎ Consisteix en:

Extrusor de la capa interior de PEX, cola intern Capa Extruer, Outer PEX extrusor de la capa, extrusor de la capa exterior de cola.


● soldador ultrasònic solapament

◎ El tub d'alumini es forma per ultrasons soldadura solapada. Utilitza alta qualitat i ben conegut soldador marca, fins i tot amb costura de soldadura i de bona qualitat.

      

● tub d'alumini formant motlles

◎ La tecnologia ha estat desenvolupada sobre la base de tecnologia original màquina de producció.

◎ El tub d'alumini que forma motlles i motlles del cap de encuny de co-extrusió s'han optimitzat i fabricat per la màquina CNC importats d'alta precisió, que han augmentat en gran mesura la canonada de la precisió i la velocitat de producció de conformació.


● sistema de control PLC

La línia de tub de plàstic de cinc capes d'alumini adopta el sistema de control PLC Siemens original de nova generació amb pantalla a color complet, que assegura el control síncron d'alta velocitat i d'funcionament fiable de tota la línia de producció.

Alumminum Plàstics machine.pdf canonada
Investigació