Superposat Màquina PPR Al canonada PPR
Superposat Màquina PPR Al canonada PPR
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels molt coneguts ppr A ppr els fabricants de màquines de canonades superposades a Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'engròs ppr A ppr canonades, màquina de tubs ppr d'alumini, 5 capes PPR màquina de tubs, ppr l'equip del tub d'alumini, ppr a l'equip del tub ppr en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

Aquesta AL PPR Tubs PPR, s'utilitza per produir 5 capes de material compost de tubs d'alumini-plàstic, materials de PPR + materials Adhesiu + material d'alumini + materials adhesius + materials de PPR. Aquest tipus de tub PPR A PPR s'aplica principalment per al subministrament d'aigua calenta, amb alta resistència a la temperatura.


Model de línia

model extrusora

L / D

Abast de producció

producció
velocitat

potència nominal

SJ-65

sj- 65/65/30

33/33/25: 1

Ф20-63mm

12m / min

154KW


● Alta Extrusora eficient

◎ Aquesta alta extrusora eficient d'aquesta línia tub compost A-plàstic està especialment dissenyat de forma independent per la companyia KAIDE.

◎ Consisteix en:

PPR extrusor de la capa interior interior cola capa Extruer, Outer PPR extrusor de la capa, extrusor de la capa exterior de cola.


● tub d'alumini formant motlles

◎ La tecnologia ha estat desenvolupada sobre la base de tecnologia original màquina de producció.

◎ El tub d'alumini que forma motlles i motlles del cap de encuny de co-extrusió s'han optimitzat i fabricat per la màquina CNC importats d'alta precisió, que han augmentat en gran mesura la canonada de la precisió i la velocitat de producció de conformació.


● sistema de control PLC

La línia de tub de plàstic de cinc capes d'alumini adopta el sistema de control PLC Siemens original de nova generació amb pantalla a color complet, que assegura el control síncron d'alta velocitat i d'funcionament fiable de tota la línia de producció.


Alumminum Plàstics machine.pdf canonada


Investigació