PE-Al-PE gas d'extrusió Tubs
PE-Al-PE gas d'extrusió Tubs
Detalls del producte

Kaide maquinària és una de les canonades de gas fabricants de la línia d'extrusió PE-Al-PE ben conegudes a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a la línia d'extrusió de canonada de gas PE-Al-PE a l'engròs en el preu competitiu de la nostra fàbrica.


PE-Al-PE Canonada de gas Línia de Producció

alta Extrusora eficient

Aquesta alta extrusora eficient d'aquesta línia de canonada PE-Al-PE està especialment dissenyat independentment per KAIDE company.It inclou

○ Extrusora capa interior de PE,

interior Glue Capa Extuer,

extrusor de la capa PE exterior,

extrusor de la capa exterior Glue


Màquina de soldadura pel ultrasons

El tub d'alumini va ser segellat pel soldadura pel ultrasons que adopta l'alt soldador marca ben conegut, amb fins e fort de la costura de soldadura.


tub d'alumini formant motlles

La tecnologia ha estat desenvolupada sobre la base de tecnologia original màquina de producció.

El tub d'alumini que forma motlles i motlles del cap de encuny de co-extrusió s'han optimitzat i fabricat per la màquina CNC importats d'alta precisió, que han augmentat en gran mesura la canonada de la precisió i l'velocitat de producció de conformació.

Sistema de control PLC

El Tub Línia d'extrusió de PE-Al-PE adopta el sistema de control PLC Siemens original de nova generació amb pantalla a tot color, que assegura el control de sincronització d'alta velocitat i de funcionament fiable de tota la línia de producció.


Fabricat PE-Al-PE Canonada de gas

Les canonades de gas PE A PE és un producte que s'imposa fòrça ràpidament i amb molt poc temps. Serà el material amb major participació en la construcció de sistemes de gas.

  Les raons es troba a:

    L'acceptació per part de les companyies de distribució de gas

   Com a material de, tubs de PE-Al-PE és molt més econòmic que el coure i és gairebé el mateix cost de les canonades d'acer galvanitzat;

   Molt més fàcil d'instal·lar, tot el sistema es durà a 1-2 hores per completar, sense necessitat d'eines pesades, els treballadors de la instal·lació pot aprendre ràpid online i guardar energia;


  la flexibilitat   de la canonada té l'avantatge de NO accessoris necessaris en cada canvi d'adreces, evitar la possibilitat de fuites de gas i estalviar costos.

  El temps de vida mínim és de 50 anys.


Màquina PE-Al-PE Canonada de gas (marketone@kai-de.com) .pdf
Investigació