Màquina de fabricació de canonades PEX-AL-PEX a la venda
Màquina de fabricació de canonades PEX-AL-PEX a la venda
Detalls del producte

La màquina de soldadura superpoblada Al-Plastics que inclou les següents línies: Línia de canonades PEX-AL-PEX, Línia de canonades PERT-AL-PERT, Línia de canonades PPR-AL-PPR, Línia de canonades PE-AL-PE.

铝塑管.jpg0.jpgModel de línia

Model d'extrusió

L / D

Àmbit de producció

Velocitat de producció

Potència nominal

L × W × H

KDPAP-45

SJ-45/45/30

25-305: 1

Ф 16-32mm

12m / min

93 KW

27 × 3.5 × 2.5

KDPAP-65

SJ-65/65/30

33/33/25: 1

Ф 16-63mm

12m / min

154KW

39 × 4.7 × 2.8
● Extrusora d'alt rendiment

Aquesta extrusora d'alta eficiència d'aquesta línia de canonada composta d'Al-plàstic està especialment dissenyada independentment per l'empresa KAIDE.

◎ Consta de:

Extrusora de capa interior de plàstic, extrusora de capa adhesiva interna, extrusora de capa plàstica exterior, extrusora de capa adhesiva exterior


Soldador de solapament ultrasònic


La canonada d'alumini està formada per soldadura superposada per ultrasons. Utilitza soldador de marca d'alta qualitat i conegut, fins i tot amb costura de soldadura i bona qualitat.    


  Motlles formadors de canonades d'alumini

◎ La tecnologia s'ha desenvolupat a partir de la tecnologia de la màquina de producció original.

Els motlles de fabricació de tubs d'alumini i motlles de coextrusió han estat optimitzats i fabricats per màquines CNC importades d'alta precisió, que han augmentat considerablement la precisió i velocitat de producció de la canonada.


Sistema de control PLC

La línia de tubs de plàstic d'alumini de cinc capes adopta un sistema de control original PLC de nova generació de Siemens amb pantalla a tot color, que garanteix el control sincrònic d'alta velocitat i un funcionament fiable de tota la línia de producció.


Alumminum Plastics pipe pipe.pdf
Kaide Machinery és una de les conegudes pex-al-pex fabricants de canonades per a fabricants de vendes a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne una. Benvingut a la venda de canonades pex-al-pex per a la venda a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació