2 Capes Màquines Ronda Brown de canonades de reg per degoteig
2 Capes Màquines Ronda Brown de canonades de reg per degoteig
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels molt coneguts rodones de reg per degoteig fabricants de màquines de tub de 2 capes de color marró a Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'engròs màquina de tubs de reg per degoteig ronda 2 capes de color marró en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

2 capes Ronda Brown de canonades de reg per degoteig és principalment l'aplicació en el sistema de reg de jardins, com el marró té el color similar als sòls, no influeix en la bella vista al jardí.


◎ Aquesta màquina de tubs de reg per degoteig adopta dues extrusors per dues capes d'extrusió, i equipat amb monticles de cap d'encuny compoiste (producte patentat).


◎ El gruix de la capa externa és a trigar al voltant de 10% -15%, molt prima. I cert percentatge de matèries primeres recyced pot barrejar-se en la capa interna per a l'estalvi de costos.


◎ Sepcially dissenyat dues capes monticles capçal de matriu de material compost, acer d'aliatge d'alta qualitat 40Cr.

Cada gruix de capa es pot ajustar lliurement, sense necessitat d'aturar la màquina.◎ Pipe Diàmetre: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm com a customerized.

◎ Pipe Gruix: 0,5 m-1.2mm

◎ producció de tubs d'una sola capa / 2 Capes

Els forats de perforació ◎: 2Holes / 4holes / 6holes


Li agradaria saber més? no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

K AIDE reg per degoteig de canonades Màquina .pdf (Round & Flat)


Investigació