Màquina plana de canonades de reg per degoteig
Màquina plana de canonades de reg per degoteig
Detalls del producte

Kaide Machinery és un els fabricants de màquines de canonada de reg per degoteig plana ben conegudes a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Recepció a la investigació de degoteig línies de cinta de reg, reg per degoteig equip de cinta, màquina de la mànega de reg per degoteig per cable, plantes de tubs d'reg per degoteig planes, les línies de mànega de reg per goter planes en el preu competitiu de KAIDE.

Aquest reg per degoteig línia de produccion de la cinta plana és desenvolupat i fabricat més, l'optimització de tota la tecnologia dels nostres milers d'alta velocitat i la línia de producció de tubs compostos, l'absorció de la tecnologia avançada dels equips de nivell de classe mundial. És el líder amb la velocitat més alta, totalment automatització, i l'estabilitat excepcional.


model

extrusora

producció
velocitat

goter identificar
velocitat

gruix de la cinta
abast

cops de puny
velocitat

nominal
poder

KDDG-Ⅱ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.6mm

≤900pcs / min

120KW

KDDG-Ⅲ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.9mm

≤900pcs / min

125kW

KDDG-Ⅳ

SJ-60/36

180m / min

1000-1300pcs / min

0.15-1.2mm

≤900pcs / min

145kW

Sistema de control


◎ Sistema de control avançat Siemens PCC es va aplicar a aquest degoteig line.KAIDE cinta de reg plana és l'única manufactuere a la Xina, que havia d'adoptar amb èxit com a sistema de control.

◎ funcions intel·ligents d'aquest sistema, com el control de sincronització de tota la línia wihout qualsevol desviació. Una velocitat de toc augmentant o disminuint el control, control de temperatura d'alta precisió, etc, es pot garantir el funcionament fiable i convenient de la línia.


● sistema gravímetro

◎ alta sistema de control precís del pes de la canonada per metre s'aplica en aquesta línia de cinta de reg per degoteig plana. Tal dispositiu es alimentar el material amb precisió d'acord amb el pes per metre i el canvi de velocitat de la línia; per obtenir un control gram de pes precís de canonada produïda. Que es pot escurçar el temps de posada en marxa i estalviar matèries primeres.

● sistema de classificació Dripper

◎ s'apliquen majoria de les tecnologies de detecció avançades, com ara dispositiu d'identificació làser nanoescala i degotador anti-direcció dispositiu de rebuig, assegurant goters en la producció són 100% qualificat.

◎ Dripper Classificació Velocitat: 1100pcs / min


● màquina de tren de tir i Punxonadora

◎ Els dos-etapes comporta-apagat màquina d'aquest degoteig màquina de tubs d'reg de servo control adoptat, i la velocitat de recorregut-off poden ser sincrònica ajustar d'acord amb el requisit de la producció, amb la tracció de soroll estable i fiable, de baix.

perforadora

Aquesta màquina de tubs de reg per degoteig està equipat amb sistema de detecció de forat cec en línia, una vegada que el sistema detecta el tub no perforat, es tallarà automàticament la conducció, per la seva banda canviar amb la posició de treball de bobinatge, i informar de les condicions de la canonada de desaigüe a temps.


● Màquina corda automàtica

Màquina de bobinatge ◎ automàtic és impulsat per motor servo i controlada pel sistema SIEMENS PLC.

◎ Aplicació de desplaçament servo i el sistema de control de la tensió en aquesta línia de cinta de reg per degoteig plana, pot garantir la condició d'alta sincronització de velocitat de bobinatge i la velocitat de línia, de manera que les bobines interminables fins i tot i ordenada.

◎ Durant la producció, la bobinadora pot tallar tubs i canviar rodets automàticament segons la longitud d'ajust. I també imprimir l'etiqueta longitud de cada bobina.


KAIDE reg per degoteig de canonades Màquina .pdf (Round & Flat)


Investigació