Nova capa de 3 capes de fabricació de canonades PERT-EVOH
Nova capa de 3 capes de fabricació de canonades PERT-EVOH
Detalls del producte

EVOH La tuberia de calefacció per a sòls de barrera d'oxigen es fa cada vegada més popular a la fàbrica de market.KAIDE, especialitzada en línies de tubs compostos d'alta velocitat i multicapa, inclou les 3 capes o 5 capes PERT / PEXb / PEXa amb la línia EVOH de barrera d'oxigen.

 

Recentment, acabem d'acabar una de les 3 capes PERT-EVOH fabricant de canonades per a clients d'ultramar.

 

Es van fabricar 3 capes d'estructura de tubs PERT / EVOH a continuació:

 

 

Algunes fotografies detallades del dispositiu de línia

1) Extrusora PERT d'alta eficiència, EVOH Barrera d'oxigen Eztruder, Extrusora adhesiva

3 capes d'alta precisió Capçal de matriu de coextrusió, soldadura sense costures, sense angle mort, per assegurar la superfície de la canonada produïda i suau i qualificada. El capçal especial de coextrusió dissenyat és fàcil de netejar.

2) Màquina de bobinatge de tub de doble estació amb controlador de tensió especial, unitat de desplaçament Servo per assegurar que la pipa enrotllada sigui ordenada i controlada per SIEMENS PLC, fàcil i còmoda d'operar

 


Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines de fabricació de canonades de 3 capes més importants a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne una. Benvingut a les noves capes de fabricació de canonades de 3 capes a mida a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació