Ronda de la màquina de canonades de reg per degoteig
Ronda de la màquina de canonades de reg per degoteig
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels coneguts de reg per degoteig fabricants de màquines de tub rodó a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'equip a l'engròs ronda de reg per degoteig, línies de canonada de reg per degoteig cilindres, extrusores de tubs de reg per degoteig, plantes de tubs d'reg per degoteig, reg per degoteig maquinària mànega en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

La màquina de canonada de reg per degoteig Ronda, es desenvolupa de forma independent per la companyia KAIDE, amb alta velocitat més alta i estable performance.Have estat exportat a molts països i àrees: Egipte, Iran, Aràbia Saudita, el Marroc, Xipre, Mèxic, Ucraïna, Rússia, Corea, etc ...


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

Abast de producció

velocitat de producció

potència nominal

SJ-80

Ф80mm

33: 1

Ф8-20mm

60 m / min

91KW

SJ-45

Ф45mm

30: 1

Ф8-20mm

20 m / min

37KW


● Dripper classificació i sistema de transport

Aquesta irrigació línia de canonada de degoteig adoptar dispositiu de cribratge centrífuga per goters de cribratge i seqüència. Amb avantatges següents,:

◎ detecció d'alta precisió

◎ goter 400pcs velocitat identificar / min

de garantir el subministrament de degoteig precisa durant la producció d'alta velocitat.


sistema de perforació

◎ la línia de canonada de reg per degoteig ronda va adoptar la manera de perforació mecànica, el seguiment automàtic de la velocitat de producció de tubs, garanteix la precisió de la posició de perforació.

◎ 2 o 4 o 6 forats de punxonat

◎ velocitat de punxonat: 400pcs / min


● de control síncron

El control de sincronització es realitza de l'alimentació de degoteig, l'selecció i seqüència, de transport i embotit, implica-apagat, a punxonat i de bobinatge, el que assegura el control precís i funcionament estable de producció d'alta velocitat.

Investigació