La màquina de fabricació de canonades per a reg de subgiratge per goteig (SDI)
La màquina de fabricació de canonades per a reg de subgiratge per goteig (SDI)
Detalls del producte

La màquina de fabricació de canonades de reg de subgiratge per a reg per degoteig (SDI) és produir canonades de reg per goteig subterranis amb gotejador pla de PC.

Hi ha molts beneficis per al reg del goteig subterrani incloent l'eficiència més alta d'ús de l'aigua de qualsevol mètode de reg.

1) Un estudi demostra que els cultius cultivats sota una canonada de reg per goteig subterrani podrien reduir l'aigua fins a un 40%, tot incrementant els rendiments i la qualitat en comparació amb altres mètodes de reg.

2) SDI també s'adapta fàcilment a camps més petits i irregulars que són difícils o impossibles d'irrgiar amb altres mètodes.


Característiques de la màquina de fabricació de canonades de reg per goteig subterrani


1) Classificació per Dripper, transport, dispositiu d'inserció

Alta velocitat, estable i correcta, amb dispositiu automàtic de rebuig de gotes desplaçades, per assegurar-se que el subministrament de goteig sigui 100% qualificat. També té manca de gotor o sistema d'alarma buit.


2) Extrusora d'alta eficiència, cargol especial i disseny de canó, per garantir una extrusió estable i d'alta producció.


3) Dispositiu mecànic de detecció i punxonat mecànic d'alta precisió per a PC Flat Dripper, assegureu-vos que el punxonador sigui correcte al gruix de la canonada d'uns 1mm.


4) Màquina d'enrotllament de canonades d'alta velocitat, tenint en compte el gruix de la canonada i la línia d'alta velocitat.


5) El sistema de control Siemens PLC realment realitza el control síncron de tota la màquina de fabricació de canonades de reg per goteig subterrani, fàcil i còmoda d'operar.


Tub de reg per degoteig subsuperficial Exemple

Per obtenir més informació, no dubti en contactar-nos.
                                   

图片关键词

            


Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines de fabricació de canonades per a regs de submarí a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne un. Benvingut a la venda a l'engròs de la subjecció de reg per degoteig (sdi) fabricant de canonades a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació