Màquina de canonada PEXA EVOH
Màquina de canonada PEXA EVOH
Detalls del producte

Kaide maquinària és un dels coneguts pexa evoh canonada màquina fabricants a la Xina, i és sens dubte val la pena tenir una. Benvinguts a l'engròs pexa línies de canonada de evoh, màquina de canonada de pexa 3 capes, pexa evoh extrusores de canonada, pexa evoh equips de Pipa, pexa evoh línies tub a preu competitiu de la fàbrica.

Pex-un compost EVOH conducte màquina principalment per produir 3 capes Pex-a /EVOH de canonades, canonada compost PEXa/EVOH aquest es produeix per separats dos passos: en primer lloc és la canonada de PEXa monocapa, produït per extrusora crua; En segon lloc és que exterior EVOH oxigen barrera dragea i capa adhesiva, produïda per la responsable de morir de co-extrusió amb dos extrusores.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L/D

Àmbit de producció

Velocitat de producció

SJ-30/25 x2

30mm

25:1

Ф16 - 32mm

10m/min


● Característiques de línia


◎Advanced tecnologia de co-extrusió amb dos extrusores i la co-extrusió morir cap floridura, que fa que el vincle de canonada compost fermament amb la mida exacta.

◎The cargol i bóta són especials dissenyades per l'establiment de resina EVOH. És adequat per extrusió estable de pressió alta fondre de resina de barrera d'oxigen.

◎Siemens PLC sistema amb xixina sincronització control la funció de control, fàcil de controlar que les dues màquines ròssec i dos extrusores.

Canonades de tipus ◎anti-UV pot produir amb la mateixa línia.

Canonada de manufacturats ●

Avantatges de canonada compost de barrera de l'oxigen EVOH:

Preservació no permeabilitat i l'aroma ◎Excellent, bon tractament anti-ultraviolat raig i altres radiacions, que en gran mesura ampliar la vida útil de la canonada i evitar eficaçment cria de canonades interiors de bacteris.

◎This tipus de canonada tindrà un bon mercat les perspectives i àmplia aplicació en el moment actual i futur.

Sèrie de línia de producció ●

La màquina EVOH de canonada compost pot produir canonada sola capa i també tres capes o cinc capes, com ara:

◎ PB/EVOH tub línia de producció,

Línia de producció ◎ PE-RT /EVOH pipa,

◎ PE-Xa/EVOH tub línia de producció,

Producció de PE-Xb/EVOHpipe ◎,

◎ PP-R/EVOH tub línia de producció,

Línia de canonada ◎ PA/EVOH.

Investigació