Màquina PEXB EVOH Pipe
Màquina PEXB EVOH Pipe
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines canonada pexb EVOH a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a les línies de producció de tubs EVOH pexb a l'engròs, 5 capes pexb màquina de tubs, canonades pexb EVOH, 3 capes pexb màquina de tubs, pexb EVOH que fa la màquina en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

El EVOH PEXB línia de producció de tub compost adopta la tecnologia d'extrusió avançada amb diverses extrusores especialment dissenyats per a tub Pe-xb i motlle capçal de l'encuny de co-extrusió, el que fa la unió tub compost fermament amb la mida precís. També amb extrusora especial dissenyat d'acord amb la propietat de resina EVOH. És adequada per a la extrusió estable d'alta pressió de la massa fosa de resina de barrera d'oxigen.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

Abast de producció

velocitat de producció

SJ-65

Ф65 / 30mm

33: 1

Ф16-32mm

25 m / min

SJ-65

Ф65 / 30mm

33: 1

Ф16-63mm

10 m / min

● sistema gravímetro


Alt sistema de control gravímetro precisa d's'aplica en aquesta línia de producció de tubs EVOH.

◎ S'utilitza per al mesurament i el càlcul i el control precís del pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per donar-se compte de la constància de pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema es pot escurçar el temps d'engegada, millorar la qualitat de canonada produïda, i guardar matèria primera.


● tub Fabricat

Avantatges de la canonada d'oxigen de barrera composta de EVOH:

◎ Excel·lent no permeabilitat i preservació aroma, bona raigs anti-ultraviolada i altres radiacions, que engrandir considerablement la vida útil de la canonada i evitar amb eficàcia la cria de bacteris tubs interiors.

◎ Aquest tipus de canonada tindrà unes bones perspectives de mercat i una àmplia aplicació en el moment actual i futura.


● Sèrie línia de producció

El EVOH compost màquina de tubs pot produir tub d'una sola capa, i també de tres capes o de cinc capes, com ara:

◎ PB / EVOH línia de producció de canonades,

◎ PE-RT / EVOH línia de produccion de canonades,

◎ PE-Xa / EVOH línia de producció de canonades,

◎ PE-Xb / EVOH línia de producció de canonades,

◎ PP-R / EVOH línia de producció de canonades,

◎ canonada PA / EVOH.


Investigació