Màquina de tubs compostos d'aïllament d'escuma de PE
Màquina de tubs compostos d'aïllament d'escuma de PE
Detalls del producte

Línia de producció de tubs compostos d'aïllament d'escuma de PE

 

Aquesta línia de producció de tubs d'aïllament d'escuma de PE és la maquinària de Nova Generació desenvolupada per KAIDE, basada en una experiència de 20 anys i acumulació de tecnologia, que representa la tecnologia líder a la Xina. Es tracta d'un procés pas a pas per combinar la tuberia del nucli, la capa d'escuma d'extrusió i la capa de protecció de capa de pell en una sola màquina, per resoldre completament la situació tradicional de baixa eficiència mitjançant la inserció manual.


PE 保温 管 2.jpg

  Extrusora

Aquest pas de la màquina de tubs aïllats PE Foam adopta una sèrie de PO patentada de gran eficiència i el cargol i el barril, l'agent d'escuma és injectat per una bomba d'alta precisió de la bomba d'alta precisió i escuma física, equipada amb ventiladors refrigerats per aire en línia.


  Die Head

◎ El capçal de la coextrusió de dues capes s'aplica en aquesta màquina de producció de tubs d'aïllament d'escuma PE, aquesta estructura de capçal es pot dissenyar segons diferents canonades internes, com PEX-b / PE-RT / PAP / PPR, etc.

Es produeix un pas l'aïllament de PE recobert i la capa de capa de pell.

◎ El gruix de la capa d'escuma es pot ajustar en línia, d'acord amb els diferents requisits.


  Sistema de PLC

La línia de producció per fer que la canonada PE Foam adopti un sistema de control original Siemens PLC de nova generació.

Adopció del sistema de control de bucle tancat amb múltiples punts, que garanteix un control sincronitzat d'alta velocitat i un funcionament confiable.

Es pot realitzar una funció de control remot per al client estranger.

Insulated PEX PE Foam 3.jpg 

      Avantatges del tub d'escuma d'aïllament PE

El tub central adopta PEX, PPR, PERT, formant buit, amb petits estres interns, resistència a alta temperatura, adequats per al transport en fred / aigua.

La capa d'aïllament de l'escuma de PE incorpora material inert basat en polietilè, molt resistent a productes químics, reciclable, de baix pes, fàcil de lliscar i instal·lar. Baixa conductivitat tèrmica. No hi ha capa d'escorça entre el nucli de la canonada i la capa d'escuma, no es deixen anar, no hi ha filtració d'aigua, excel lent rendiment de conservació de calefacció, anti congelació i anti humitat.

◎ La capa de protecció exterior porta materials amb freqüència de cable de comunicació. Amb característiques d'alt rendiment de anti-envelliment, anti-UV, de llarga durada.

 

  Aplicació del tub

Sistema d'abastament d'aigua de porta interior / exterior, tub d'aigua calenta, sistema de canonades de purificador.

Sistema de calefacció d'aigua solar, Sistema de canonada d'aire condicionat central, Sistema de calefacció de radiació de terra.

Sistema de canonades d'energia aèria per a hospitals, col·legis, hotels, apartaments, etc.
Contacta amb KAIDE.jpg 


Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de fabricants de canonades compostes d'aïllament de PE a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne una. Benvingut a la màquina de canonada composta d'aïllament d'escuma de PE a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació