Línia d'extrusió de tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà
Línia d'extrusió de tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà
Detalls del producte

Aquesta producció de tubs de conservació de calor del poliuretà fa que la tecnologia de procés d'un pas, investigada per l'equip de R & D de KAIDE, ha superat nombroses dificultats. Aquesta línia és principalment per a la producció de tubs de conservació de calor PE, que s'aplica àmpliament en els àmbits del petroli, productes químics, sistema de calefacció centralitzada, enginyeria municipal, etc.

聚氨酯 发泡 生产 线 3.jpg

● Extrusora

Aquesta màquina de fabricació de tubs d'escuma de poliuretà adopta un cargol i un barril especialment dissenyats, d'alta eficiència, que garanteix la velocitat estable i alta de la línia; La capa rígida de poliuretà s'introdueix directament a la cambra entre la capa interior i la capa exterior HDPE, mitjançant una màquina d'escuma que utilitza el líquid de plàstic d'escuma de poliuretà, que s'anomena "tub en tecnologia d'escuma de canonada".


● Die Head

La màquina de fabricació de canonades d'escuma utilitza un capçal de compost especialment dissenyat, que garanteix l'estabilitat de l'extrusió d'alta velocitat i la qualitat de la canonada fabricada.


● Sistema de PLC

La línia de producció per fabricar tubs de recobriment d'escuma de poliuretà utilitza un sistema de control de nova generació PLC de Siemens.

Adopció del sistema de control de bucle tancat amb múltiples punts, que garanteix un control sincronitzat d'alta velocitat i un funcionament confiable.

Es pot realitzar una funció de control remot per al client estranger.

聚氨酯 发泡 3.jpg


● Avantatges del tub de poliuretà

◎ La durada de la llarga durada de la canonada, a causa de les característiques dels materials de poliuretà, redueix en gran mesura els costos de reparació i manteniment del canvi de canonada d'aigua calenta.

La densitat del poliuretà rígid és de 60kg / m³-80kg / m³, omple completament el buit de tubs de plàstic interior i la capa de protecció HDPE exterior, amb una força de connexió suficient per a fer aquestes tres capes: Tub de plàstic interior, capa d'escuma de poliuretà, exterior protecció integral de la capa d'HDPE, la seva propietat és molt millor que la canonada PO normal.

◎ Un excel·lent rendiment de conservació de calefacció, la seva pèrdua tèrmica només el 5% de la canonada de plàstic normal, que pot estalviar molta energia durant l'aplicació.

Especificació de la canonada d'ús freqüent n

Especificació

ID / OD (mm)

Canonada interna

(mm)

Tub de separació exterior (mm)

Gruix de poliuretà mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)

 


Contacta amb KAIDE.jpgKaide Machinery és un dels fabricants de línies d'extrusió de tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà coneguts a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne un. Benvingut a la línia d'extrusió de tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació