SGJ-800 Doble Estació de bobinadora per al tub de 5 mm-15 mm
SGJ-800 Doble Estació de bobinadora per al tub de 5 mm-15 mm
Detalls del producte

Kaide Machinery és un de la coneguda SGJ-800 doble bobinadora estació per als fabricants de tubs de 5 mm-15 mm a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'engròs SGJ-800 doble bobinadora estació de tub de 5 mm-15 mm en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

SGJ-800 Doble Estació de bobinadora per Canonada de 5 mm-15 mm

Aquesta estació d'Doble Coiler està dissenyat per a canonada de menor diàmetre, tal com tub de purificació d'aigua LDPE, suc de palla de tub, tub metge, tub de PA Nylon, tub de PU, etc.


◎ La introducció d'aquesta Coiler Pipe

● Aquesta màquina bobinadora estació de tub doble està dissenyat de forma depenent de l'empresa KAIDE, adoptada Unitat Traverse Servo, per assegurar-se que el desplaçament fins a la canonada i serpentines ordenat fi.

● Especialment adequat per a màquina de tubs purfiying aigua LDPE (1/4 ', 3/8'), EVOH / PE màquina de tubs de beguda, la màquina de PA Nylone Pipe, màquina de tub mèdic.

● Pot ser dissenyat amb a 4 o 6 arpes, també pot ser desgined com a eix de les bobines de canonada amb el corró interior.


● Fàcil d'operar, controlat per ordinador Siemens PLC, control síncron amb tota la línia.

● amb la regla en el disc rodet i de bobinatge, el diàmetre i l'amplada interior es poden asjuted fàcilment.Per a més detalls, poseu-vos en contacte amb nosaltres lliurement.


Investigació