Xina Tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà a la venda
Xina Tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà a la venda
Detalls del producte

Línia de producció de tubs d'aïllament d'escuma de poliuretà


Aquesta producció de tubs de conservació de calor del poliuretà fa que la tecnologia de procés d'un pas, investigada per l'equip de R & D de KAIDE, ha superat nombroses dificultats. Aquesta línia és principalment per a la producció de tubs de conservació de calor PE, que s'aplica àmpliament en els àmbits del petroli, productes químics, sistema de calefacció centralitzada, enginyeria municipal, etc.

  Extrusora

Aquesta màquina de fabricació de tubs d'escuma de poliuretà adopta un cargol i un barril especialment dissenyats, d'alta eficiència, que garanteix la velocitat estable i alta de la línia; La capa rígida de poliuretà s'introdueix directament a la cambra entre la capa interior i la capa exterior HDPE, mitjançant una màquina d'escuma que utilitza el líquid de plàstic d'escuma de poliuretà, que s'anomena " canonada en tecnologia d'escuma de canonada " .

  Die Head

La màquina de fabricació de canonades d'escuma utilitza un capçal de compost especialment dissenyat, que garanteix l'estabilitat de l'extrusió d'alta velocitat i la qualitat de la canonada fabricada.


  Sistema de PLC

  La línia de producció per fabricar tubs de recobriment d'escuma de poliuretà utilitza un sistema de control de nova generació PLC de Siemens.

Adopció d'un sistema de control de bucle tancat amb múltiples punts, que garanteix un control síncron d'alta velocitat i un funcionament confiable.

Es pot realitzar una funció de control remot per al client estranger.


  Avantatges del tub de poliuretà

  La durada de la llarga durada de la canonada, a causa de les característiques dels materials de poliuretà, redueix en gran mesura els costos de reparació i manteniment del canvi d'aigua calenta.

La densitat del poliuretà rígid és de 60 kg / -80 kg / , ompliu totalment la bretxa de la canonada interior de la canonada i la capa de protecció HDPE exterior, amb una força de connexió suficient per a fer aquestes tres capes: Tub de plàstic interior, capa d'escuma de poliuretà , Integral de capa HDPE de protecció exterior, la seva propietat és molt millor que la canonada PO normal.

  Excel lent rendiment de conservació de calefacció, la seva pèrdua tèrmica només el 5% de la canonada de plàstic normal, que pot estalviar molta energia durant l'aplicació.

Especificació de canonització d'ús freqüent

Especificació

ID / OD (mm)

Tub interior (mm)

Tub de separació exterior (mm)

Poliuretà

Gruix mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)


Kaide Machinery és una de les conegudes fabricadores de poliuretà de poliuretà d'aïllament de l'escuma per a fabricants de vendes a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne una. Benvingut a la fabricació de tubs d'aïllament de poliuretà a l'engròs de poliuretà a la venda a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació