PP Slient canonades màquina
PP Slient canonades màquina
Detalls del producte

Kaide maquinària és un dels coneguts PP slient canonada màquina fabricants a la Xina, i és sens dubte val la pena tenir una. Benvingut a la màquina de canonada silenciós de PP a l'engròs, silenciar línies tub PP, màquina de tub PP, extrusores de canonada PP, PP canonada equipament a preu competitiu de la fàbrica.

La línia de canonada de desguàs sobreimpressió silenciós PP adopta especial dissenyat alta eficient extrusora de viscolàstica insonorització PP material per assegurar l'extrusió eficaçment i millorar la vida de servei de l'extrusora.


Model de línia

ScrewDiameter

L/D

Àmbit de producció

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-65

Ф65 / 50mm

33/33:1

Ф50 - 110mm

280kg/h

128KW

SJ-80

Ф80 / 65mm

33/33:1

Ф50 - 200mm

450kg/h

187KW


● co-extrusió Die responsable

◎Special dissenyat ajustable co-extrusió morir cap d'aquesta línia de canonada mut PP és nostres únics productes patentats. Això podria assegurar ràpidament fins i tot el compost de tres capes de plàstic i obtenir el gruix ideal, no cal ajustar la velocitat de l'extrusora.

● Fabricació de canonada

Reducció de soroll de ◎The de aquesta canonada és millor que la canonada de fosa, fins i tot el mercat actual dominat canonades de drenatge UPVC. Coberta aigua caient soroll és a menys de 45dB.

◎It també té les següents avantatges, com ara, alta resistència a flexió fatiga força, resistència de deformació d'alta temperatura, resistència a l'envelliment i altres prestacions úniques,

◎Being s'utilitza àmpliament a edificis d'oficines, escoles, hotels, edificis de gran alçària residencials, hospitals, geriàtrics, el drenatge d'aigües residuals d'alta temperatura de spa i banyera llocs etc..

Sistema de Control ● PLC

◎The PP desaigua insonoritzats preparar línia adopta nova generació Siemens PLC programable control sistema informàtic, que podria assegurar la línia sencera control sincrònic d'alta velocitat i seu andamp estable; funcionament fiable.

Investigació