Màquina de canonada de filferro d'acer de PVC
Màquina de canonada de filferro d'acer de PVC
Detalls del producte

Kaide maquinària és un dels coneguts pvc filferro d'acer canonada màquina fabricants a la Xina, i vostè és segurament la pena tenir un. Benvingut a l'engròs màquina de tub d'acer de pvc, línies de canonada de pvc a preu competitiu de la fàbrica.

Línia de producció de mànega reforçat de filferro d'acer de PVC és adequat produir mànega de filferro d'acer reforçat amb PVC espiral, consisteix en una extrusora, formant unitat, refrigeració flume, unitat de Lance fora i Bobinadora de cable espiral d'acer.Model de línia

ExtruderModel

ProductionScope

ProductionSpeed

Sortida

Potència nominal

GR-63

SJ-65/25

Ф20 - 63mm

2-10m/min

90kg/h

55 KW

GR-160

SJ-90/25

Ф75 - 160mm

2-6m/min

240kg/h

80KW


◎The PVC filferro d'acer reforçat amb mànega tenen l'avantatge de pressió i resistència corrosiu, pressió negativa i corba resistència. S'utilitza per transmetre el material en pols, líquid i gas. És àmpliament utilitzat en la indústria, agricultura, arquitectura, aigua conservació reg i pols col·leccionista, etc.

◎PVC línia de producció de mànega adopta d'alta velocitat i eficient extrusió, assegurant plastificació qualitat i producció.

Filferro d'acer ◎Special dissenyat sinuosos màquina pot aconseguir alta velocitat estrets, sinuosos fins i tot espai i més temps de producció contínua.

◎Special dissenyat revestiment tipus morir responsable pot produir mànega d'alta qualitat amb alta transparència i fins i tot distribució de filferro.

◎The línia de producció de mànega adopta importats elèctrics per un funcionament estable i fiable.

Tots els botons de control són disseny humanitzats, fàcil operació.

Investigació