Màquina de Pipa PA
Màquina de Pipa PA
Detalls del producte

Kaide maquinària és un dels fabricants de màquina pipa PA ben coneguts a la Xina, i són sens dubte val la pena tenir una. Benvingut a l'engròs PA11 línies de producció de Pipa, PA tub màquina, línies d'extrusió de canonades de PA, PA EVOH cotxe tub automàtic, tub PA alça a preu competitiu de la fàbrica.

La línia de canonada de niló PA adopta alta extrusora PA eficient, quina estructura és particular dissenyada segons actuació material PA. Es pot PA11, PA12 material de niló amb alta eficiència i estabilitat d'extrusió.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L/D

ProductionScope

Velocitat de producció

NominalPower

SJPA-65

Ф65/45 / 30mm

28/28/25:1

Ф6 - 14mm

50m/min

199KW

SJPA-45

Ф45/45 / 30mm

28/28/25:1

Ф6 - 14mm

25m/min

101KW


● Gravimeter sistema

En aquesta línia de producció de Pipa PA s'aplica el sistema de control Gravimeter precisa alt de

◎It s'utilitza per mesurar andamp; càlcul i precís control de pes tub per metre i seu extrusió de sortida, per adonar-se de la constància de pes de canonada.

◎The aplicació d'aquest sistema pot escurçar el temps de posada en marxa, millorar la qualitat de la canonada de producció i estalviar matèria primera.

● Die responsable

Responsable de morir de co-extrusió capa ◎multi és fabricat per alts màquines CNC precises.

Precisió de ◎High de control i extrusió aconseguit, assegurant cada mida de capa de la canonada compost totalment complir els requisits de dissenyats.

● Alta Control precís sistema

La pipa PA multicapa és amb vinculació uniforme de compost, fiable i aspecte brillant.

Sistema de Control ● PLC

Generació de ◎New de sistema de control de l'ordinador programable Siemens PLC s'adopta en aquesta pipa PA màquina, assegurant la seva alta velocitat sincrònica control i andamp estable; funcionament fiable.

● Producció línia sèrie:

◎Single capa PA canonada, tres capa de canonada de niló compost d'aliatge i cinc capa EVOH/PA oxigen barrera canonada compost línia.
Investigació