20mm-110mm Making canonades de HDPE Màquina
20mm-110mm Making canonades de HDPE Màquina
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines de 20mm-110mm tub de polietilè d'alta densitat per preparar a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a l'engròs de 20mm-110mm màquina de fabricació de canonada de polietilè d'alta densitat en el preu competitiu de la nostra fàbrica.


Aquesta màquina de tubs de HDPE és útil sobretot per produir canonades de HDPE per al sistema de subministrament d'aigua, sistema de reg, etc. Els clients poden sol·licitar nivell de pressió diferent segons les demandes reals.

canonades de HDPE Sèrie Line

sèrie Diàmetre del cargol L / D Abast de producció velocitat de producció
Alta velocitat Ф80 / 65mm 33/36: 1
ф20-110mm 30 m / min
velocitat normal
Ф65 / 65mm 33/33: 1 ф20-110mm 15 m / min


◎ La Extrusora de canonades de HDPE Màquina

Aquesta línia de canonada HDPE adopta especialment dissenyat tipus d'alta de cinc seccions Extrusores eficient, el cargol i el barril es va dissenyar de forma independent per la companyia KAIDE.


◎ alta precisió Die Cap Motlles

→ La fabricació de tubs ús de la màquina espiral capçal de matriu de HDPE, que assegura l'estabilitat de l'extrusió a alta velocitat;

→ Die Materials Cap: 40Cr

→ Rang Diàmetre del tub: 20mm-110mm


◎ Equips especialment dissenyats per a Aigües avall d'alta velocitat PE Canonada de Producció

disseny patentat de calibradors, la tecnologia única dominat per la companyia KAIDE, assegurant el tub d'alta velocitat de conformació i la producció estable.


→ sistema de refrigeració més adequat crea les condicions necessàries per a la producció de tubs de HDPE d'alta velocitat, procés de tractament especial de la superfície per al tanc de buit i canal de refrigeració, guranateed l'aparença elegant, el que és més, serà no oxidat;

La màquina de tall pot complir satisfactòriament els requisits de producció d'alta velocitat per la mida més petita, la producció estable de mida més gran, que és també el factor clau per a la línia de circulació a alta velocitat.

El dispositiu estirador per a HDPE Pipe màquina està dissenyada particullary per a alta velocitat i transport canonada estable.


◎ tubs d'HDPE Fabricat

◎ Una altra aplicació d'aquesta màquina de canonades de HDPE

Després d'algunes modificacions en aquesta línia, que pot ser utilitzat com

tres capes de tubs de HDPE línia de producció

sola capa PPR Canonada de Producció

tres capes PPR-GF-PPR Canonada de Producció


Per a més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.


Investigació