Alta velocitat de la màquina tubs de HDPE
Alta velocitat de la màquina tubs de HDPE
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels fabricants de màquines de tubs de HDPE d'alta velocitat coneguts a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a d'alt rendiment línies de canonada de HDPE a l'engròs, màquina per fer tubs de PE, l'equip del tub de sortida d'alta pe, línies d'extrusió de tubs de PE, equips de tub de PE, 3 capes de línies de canonada de HDPE en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

Línia de canonada de polietilè d'alta densitat alta velocitat adopta especialment dissenyat cargol d'alta eficiència de cinc seccions tipus i el barril, que són el nostre disseny independent de l'empresa, amb els drets de propietat intel·lectual completament independents.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

velocitat de producció

potència nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50 m / min

155kW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

A 35 m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25 m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15 m / min

76KW


● Sistema gravímetro

Alta systemof de control gravímetro precisa s'aplica en aquesta línia de producció de tubs de HDPE.

◎ S'utilitza per al mesurament i el càlcul i el control precís del pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per donar-se compte de la constància de pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema es pot escurçar el temps d'engegada, millorar la qualitat de canonada produïda, i guardar matèria primera.

● Cap Die

◎ El cap del broquet a la pressió d'emmagatzematge en espiral especialment dissenyat d'aquest HDPE màquina de fabricació de tub supera eficaçment la fluctuació instantània de pressió d'extrusió,

◎ En donar-se compte d'alta velocitat i extrusió pressió constant de materials.


● Bobinadora automàtica

◎ La doble posició de treball canonada bobinadora automàtica d'aquesta maquinària canonada HDPE pot donar-se compte de rodet de canvi automàtic d'acord amb ajustar la longitud, de tall automàtic i bobinat.

◎ Ús d'alta dispositiu de desplaçament i control de tensió dispositiu necessita controlada servo.

◎ SIEMENS PLC de control independent.


● Sistema de control PLC Siemens

◎ La línia de producció per fer tubs de HDPE adopta el sistema de control del PLC original de nova generació.

◎ L'adopció del sistema de control de bucle tancat de múltiples punts, assegurant un control síncron d'alta velocitat i fiabilitat de funcionament.

Investigació