5 capes de fabricació de canonades PERT-EVOH-PERT
5 capes de fabricació de canonades PERT-EVOH-PERT
Detalls del producte

Amb centenars d'experiències de producció i producció de tubs EVOH & PERT, la fàbrica KAIDE posa de manifest la línia de canonada PERT-EVOH-PERT, que es fa cada vegada més popular al mercat de calefacció del terra.
图片 关键词
La funció de canonada PERT-EVOH-PERT de 5 capes produïda:
1 Antioxidant, impedeix el creixement del microorganisme.
2 Excel·lent conductivitat tèrmica
3 No hi ha necessitat d'entrecreuament
4 fusió en calent, fàcil d'instal·lar
图片 关键词
Característica del disseny de la màquina:
1) Torn de disseny especial per extrusora per a PERT, EVOH, Glue per assegurar el millor efecte de plastificació, quan sigui d'alta eficiència, una extrusió estable alta.
2) Capçal de compostatge de capes de 5 capes de múltiples capes. Sense línies de soldadura, superfície llisa de canonada interna, corredissa de fusió òptima de distribució, per evitar que el material estigui enganxat, fàcil de muntar
3) Coixí de canonada amb sensor de tensió avançada, unitat de tracció servo d'alta precisió, per assegurar que la canonada passi fins i tot a l'equilibri.
4) El sistema de control PLC Advanced Siemens PLC, controla de forma sincrònica tota la línia, fàcil de controlar i operar.
图片 关键词
Qualsevol interès per a la línia de canonades PERT EVOH PERT de 5 capes, si us plau no dubti en contactar-nos!


图片关键词
Kaide Machinery és un dels més coneguts fabricants de màquines de fabricació de canonades de 5 capes pert-evoh-pert a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne una. Benvingut a la venda a l'engròs de 5 capes de pert-evoh-pert fabricant de canonades a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació