Màquina de sòl radiant PERT Pipe
Màquina de sòl radiant PERT Pipe
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels fabricants de màquines de tub de calefacció per terra radiant pert ben conegudes a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a les canonades de calefacció de sòl l'engròs, màquina de tubs de calefacció per terra radiant, equips de tub de calefacció per terra radiant PERT, màquina de tub de calefacció per terra radiant en el preu competitiu de nostra fàbrica.

Alta velocitat de PE-RT canonada adopta especialment dissenyat cargol d'alta eficiència de cinc seccions tipus i el barril, que són el nostre disseny independent de l'empresa, amb els drets de propietat intel·lectual completament independents.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

producció
velocitat

potència nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50 m / min

155kW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

A 35 m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25 m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15 m / min

76KW

● sistema gravímetro


Alt sistema de control gravímetro precisa d's'aplica en aquesta línia de producció de tubs PE-RT.

◎ S'utilitza per al mesurament i el càlcul i el control precís del pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per donar-se compte de la constància de pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema es pot escurçar el temps d'engegada, millorar la qualitat de canonada produïda, i guardar matèria primera.


● cap Die

◎ El cap del broquet a la pressió d'emmagatzematge en espiral especialment dissenyat d'aquesta PE-RT màquina de fabricació de tub supera eficaçment la fluctuació instantània de pressió d'extrusió,

◎ En donar-se compte d'alta velocitat i extrusió pressió constant de materials.


● Bobinadora automàtica

La doble posició de treball canonada bobinadora automàtica d'aquesta maquinària canonada de PERT pot donar-se compte de rodet de canvi automàtic d'acord amb ajustar la longitud, de tall automàtic i bobinat.

◎ Ús d'alta dispositiu de desplaçament i control de tensió dispositiu necessita controlada servo.

◎ SIEMENS PLC de control independent.


● sistema de control Siemens PLC

◎ La línia de producció per fer canonada de PERT adopta el sistema original de control del PLC de nova generació.

◎ L'adopció del sistema de control de bucle tancat de múltiples punts, assegurant un control síncron d'alta velocitat i fiabilitat de funcionament.


● Altres funcions

◎ afegit alguns màquina auxiliar, la línia de producció de tubs PERT pot produir de tres capes o de cinc capes tub de EVOH / PERT.

Fotos de PERT + PPR Canonada Producció Line.pdf
 Investigació