Línia de producció de canonades PE-RT d'alta velocitat
Línia de producció de canonades PE-RT d'alta velocitat
Detalls del producte

Línia de producció de canonades PE-RT d'alta velocitat


La línia de canonades d'alta velocitat PE-RT adopta un cargol i un barril de gran secció especialment dissenyat de cinc seccions, que són el disseny independent de la nostra empresa, amb drets de propietat intel·lectual completament independents.
● Gravimeter system


S'aplica un sistema de control de Gravimetre d'alta precisió en aquesta línia de producció de canonades PE-RT.

◎ S'utilitza per mesurar i calcular i controlar de manera precisa el pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per a realitzar la constància del pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema pot reduir el temps d'arrencada, millorar la qualitat de la canonada produïda i guardar la matèria primera.


● Capdavanter

◎ El capçal d'emmagatzematge de pressió espiral especialment dissenyat d'aquesta màquina de fabricació de canonades PE-RT supera amb eficàcia la fluctuació instantània de la pressió d'extrusió,

◎ Realització d'extrusió a pressió d'alta velocitat i constant de materials.


● Coiler automàtic

La bobina de canonada de posició doble automàtica d'aquesta maquinària de canonada PERT pot realitzar canvis automàtics de bobines segons la longitud establerta, el tall automàtic i la bobina.

◎ Utilitzeu un dispositiu de tracció ràpida i controlada de tensió servo controlada.

◎ control independent de SIEMENS PLC.


● Sistema de control Siemens PLC  

◎ La línia de producció per fer que la canonada PERT adopti un sistema de control original PLC de nova generació.

◎ Adopció del sistema de control de bucle tancat amb múltiples punts, que garanteix un control sincronitzat d'alta velocitat i un funcionament confiable.


● Altres funcions

◎ S'ha afegit una màquina auxiliar, la línia de producció de canonades PERT pot produir tres canons o cinc capes EVOH / PERT.Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de línies de producció d'alta velocitat de pe-rt a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne un. Benvingut a la línia de producció d'alta velocitat a l'engròs de la canonada pe-rt a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació