Màquina d'aigua de canonades PERT
Màquina d'aigua de canonades PERT
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines canonada pert aigua a la Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a línies a l'engròs calent de canonades d'aigua, equips de canonada d'aigua calenta PERT, extrusores de canonades de subministrament d'aigua a un preu competitiu de la nostra fàbrica.

Màquina de tubs PERT d'alta velocitat s'utilitza per produir alta temperatura de la canonada resistència PERT subministrament d'aigua, aquesta tubs flexibles estan applicated principalment en el transport d'aigua calenta, sistema de calefacció per terra radiant, etc.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

producció
velocitat

potència nominal

SJ-75

Ф75mm

36: 1

50 m / min

155kW

SJ-60

Ф60mm

36: 1

A 35 m / min

104KW

SJ-80

Ф80mm

33: 1

25 m / min

112KW

SJ-65

Ф65mm

33: 1

15 m / min

76KW  

● sistema gravímetro

Alt sistema de control gravímetro precisa d's'aplica en aquesta màquina d'extrusió de canonada PE-RT.

◎ S'utilitza per al mesurament i el càlcul i el control precís del pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per donar-se compte de la constància de pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema es pot escurçar el temps d'engegada, millorar la qualitat de canonada produïda, i guardar matèria primera.

● cap Die

◎ El cap del broquet a la pressió d'emmagatzematge en espiral especialment dissenyat d'aquesta PE-RT màquina de fabricació de tub supera eficaçment la fluctuació instantània de pressió d'extrusió,

◎ En donar-se compte d'alta velocitat i extrusió pressió constant de materials.


Bobinadora automàtica

La doble posició de treball canonada bobinadora automàtica d'aquesta maquinària canonada de PERT pot donar-se compte de rodet de canvi automàtic d'acord amb ajustar la longitud, de tall automàtic i bobinat.

◎ Ús d'alta dispositiu de desplaçament i control de tensió dispositiu necessita controlada servo.

◎ SIEMENS PLC de control independent.


● sistema de control Siemens PLC

◎ La línia de producció per fer canonada de PERT adopta el sistema original de control del PLC de nova generació.

◎ L'adopció del sistema de control de bucle tancat de múltiples punts, assegurant un control síncron d'alta velocitat i fiabilitat de funcionament.


● Altres funcions

◎ afegit alguns màquina auxiliar, la línia de producció de tubs PERT pot produir de tres capes o de cinc capes tub de EVOH / PERT.


Investigació