PEXB màquina de tubs
PEXB màquina de tubs
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de màquines de canonades pexb a la Xina, i què són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a línies pexb l'engròs de tubs, canonades pexb que fa la màquina, màquina de producció de tubs pexb, extrusores de tubs pexb, plantes de tubs pexb en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

El tub de extrusor d'alta velocitat PE-Xb adopta cargol de tipus reacció de reticulació estructurada especial, per a adonar-se de l'estabilitat i l'bona qualitat de plastificació d'alta extrusió velocitat.


Model de línia

ScrewDiameter

L / D

Abast de producció

ProductionSpeed

NominalPower

SJ-80

ф80mm

30: 1

ф20-32mm

25 m / min

115kW

SJ-65

ф65mm

30: 1

ф20-32mm

A 15 m / min

72kW


de reacció de pressió-Storage Die Head

◎ dissenyat pressió d'emmagatzematge de tipus especial de reacció capçal de matriu d'aquesta línia de canonada PEX-b ha superat l'orientació dels esforços de la cadena molecular del polímer durant el format canonada.

◎ adonar-se de l'extrusió a pressió constant de la canonada. L'estabilitat de la pressió d'extrusió és la condició essencial per a la producció d'alta velocitat.

● calibradors de buit

◎ calibradors de buit patentats són multi-full especial tipus bany d'aigua dissenyat,

◎ Realitzar el calibratge uniforme i eficaç i efectes de refredament.

Màquina tren de tir

◎ La màquina PEX-b tub adopta màquina llanci-off tipus de subjecció del rodet de la corretja multi-grup, amb alta e estable velocitat de tracció

◎ completament supera la vibració o lliscament problema de la màquina de tren de tir bloc de goma tradicional.

Sistema de control de PLC

◎ La màquina PEX-B canonada de presa s'adopta el sistema de control del PLC importat nova generació 'original que assegura l'alta velocitat de control de sincronització i maneig fiable de tota la línia de producció.Investigació