Màquina de producció de canonades Double Strand PPR
Màquina de producció de canonades Double Strand PPR
Detalls del producte

Màquina de producció de canonades Double Strand PPR


L'extrusora d'alta velocitat d'aquesta línia de tubs de doble cadena adopta un cargol i un barril de disseny especial de cinc seccions d'alt rendiment que són el disseny independent de la nostra empresa amb drets de propietat intel·lectual completament independents. Aquestes són les condicions essencials d'assegurar l'efecte ràpid de plastificació i dispersió, i realitzar una producció d'alta velocitat.

双管线.jpg


Model de línia

Diàmetre de cargol

L / D

 

Àmbit de producció

 

Velocitat de producció

 

Potència nominal

 

KDSG-60

Ф 60 mm

36 : 1

φ 20-32mm

15m / min × 2

148 Kw

KDSS-60

Ф 60 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

25m / min × 2

188 Kw

KDSS-75

Ф 75 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

30m / min × 2

230 Kw● Die Head

◎ El motlle de capçal d'extrusió de tubs de doble cadena està fabricat per la màquina CNC importada,

◎ Amb un dispositiu de distribució de saldo de pressió, garantint el control precís de les canonades de doble extrusió en qualsevol condició.


● Especialment Estructura

L'estructura de tubs de doble cadena s'aplica especialment en el dipòsit de calibratge al buit, màquina d'extracció i tall, amb aspecte agradable i disseny científic, que són molt fàcils d'operar i controlar.


● Sistema de control PLC

La màquina de presa de doble ppr adopta el sistema de control original Siemens PLC.

Sistema de control de bucle tancat multipunto, que garanteix el control síncron d'alta velocitat i el funcionament confiable de tota la línia de producció.Kaide Machinery és un dels coneguts fabricants de tubs de producció de tubs de doble cadena PPR a la Xina, i segurament val la pena tenir-ne un. Benvingut a la màquina de producció de canonades PPP a l'engròs a preus competitius de la nostra fàbrica.
Investigació