Alta velocitat PPR màquina de tubs (20mm-63mm)
Alta velocitat PPR màquina de tubs (20mm-63mm)
Detalls del producte

Kaide Machinery és un dels fabricants de màquines d'tub ppr alta velocitat coneguts a Xina, i que són sens dubte val la pena tenir un. Benvingut a les tuberies de l'ppr de subministrament d'aigua a l'engròs, 20-63mm ppr l'equip del tub, tub de la màquina CEPP aigua calenta, línies d'extrusió de canonada PPR, línies de producció de PPR en el preu competitiu de la nostra fàbrica.

La màquina ppr tub de presa adopta l'alta extrusora resistent al desgast eficient especialitzat per a matèries primeres de PPR, que assegura l'extrusió a alta velocitat i garanteix la llarga vida útil de l'extrusora.


Model de línia

Diàmetre del cargol

L / D

Abast de producció

velocitat de producció

potència nominal

SJ-75

ф75mm

36/1

ф20-63mm

30 m / min

198KW

SJ-60

Ф60mm

36/1

ф20-63mm

20 m / min

105KW

SJ-65

ф65mm

33: 1

ф20-63mm

15 m / min

68kw

● Sistema gravímetro


Alt sistema de control gravímetro precisa d's'aplica en aquesta línia de producció de tubs PPR.

◎ S'utilitza per a la mesura i el càlcul i el control precís del pes de la canonada per metre i la seva sortida d'extrusió, per donar-se compte de la constància de pes de la canonada.

◎ L'aplicació d'aquest sistema es pot escurçar el temps d'engegada, millorar la qualitat de canonada produïda, i guardar matèria primera.


● cap Die

◎ Material d'alta qualitat de 40Cr, l'ús del temps llarg.

◎ especial patentat calibrador d'alta velocitat es va adoptar per a aquesta línia de producció de tubs PPR alta velocitat

● màquina Haul-off

◎ La màquina d'ocasió fora adopta l'estructura de multi-grup d'alta velocitat de tipus de subjecció de rodets.

◎ Completament supera la vibració e ometre els problemes en la manera tradicional, assegurant alta velocitat estable tirant.


● Sistema de Control

◎ La maquinària de canonada PPR alta velocitat adopta el sistema de control del PLC nova i original importada generació.

Sistema ◎ Multi-punt de bucle tancat de control, que assegura el control síncron d'alta velocitat i de funcionament fiable de tota la línia de producció.


 

Investigació