Control de qualitat

Control de qualitat
Mentre que triar un proveïdor de màquina, al costat d'aquest preu, una altra cosa més important que cal considerar és la qualitat de la màquina. Una màquina de bona qualitat, es mereix una bona inversió.
SIS raons per maquinària KAIDE és més millor:
1) fort r + D de l'equip amb tecnologia avançada i molta experiència pràctica, especialment per a màquina de canonades d'alta velocitat i màquina de canonada compost multicapa, amb la parella de suport de tecnologia de la Universitat Xina Beijing Suprem tecnologia química.

2) totes les parts mecàniques estan dissenyats i fabricats per nosaltres mateixos, processats a través de alta màquina CNC precisa i treballadors que operen aquesta màquina, són habilitats operatives rellevants sol·licitat almenys 3 anys, estar segur cada part està rigorosament controlat i supervisat.

Tots 3) l'acer inoxidable és adquirir famós Xina Steel Group. Parts abastament exterior, com elèctrics, són tots els marca internacional utilitzat, com SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER, etc.

4) línia estricta executant proves es realitza abans del lliurament de la màquina, per assegurar que el seu pot treballar perfectament garantit.

5) a l'estranger d'instal·lació i servei de formació d'eliminar les preocupacions de cap experiència d'operació.

6) millor servei postvenda per donar-li suport amb guia tècnica i també peces de recanvi. Tots els dibuixos tècnics s'han desat com documents arxivats, assegura la traçabilitat, per garantir la ràpida resposta i solució factible en qüestions de cada client es produeix en més producció.